Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Szállítás és Fizetés

 

Szállítási idő:

 

 

Rendelhető termék (átlagosan 10-20 munkanap):

 

Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, tehát rendelhető az állapota, úgy a szállítási idő átlagosan 10-20 munkanap a sikeres fizetéstől számítva (nem naptári nap). - A rendelések 90%-a érkezik meg az átlagos szállítási időn belül. Ez az információ az elmúlt időszak szállítási adatai alapján lett feltüntetve. Törekszünk arra, hogy minél hamarabb megérkezzen a rendelt termék, ezért úgynevezett dropshipping módszerrel kerül kiszállításra, ami azt jelenti, hogy a külföldi gyártótól egyenesen a vevő címére érkezik a csomag. A gyártó és egyben a feladás helye Kína. 

 

A feltüntetett átlagos szállítási idő nem időgarantált szolgáltatás. Bár minden esetben igyekszünk a megfelelő időintervallumban kiszállítani a csomagot, NEM tudjuk minden esetben garantálni az átlagos 10-20 munkanapos időt. A végső teljesítési határidő a sikeres fizetéstől számított maximum 35 munkanap. Ez NEM azt jelenti, hogy ennyi idő múlva fog a küldemény megérkezni, hanem hogy ez az a végső határidő, amit vállalunk arra, hogy a rendelése biztosan megérkezik. Tehát ha a csomag nem érkezik meg a 10-20 munkanapban, akkor sincs gond! Ez azt jelenti, hogy az már bármelyik nap megérkezhet. Erre vállaljuk a garanciát is. Bővebben erről itt: SZÁLLÍTÁSI GARANCIA

A csomag tényleges feladása után nyomkövetési kódot küldünk e-mailben, így teljesen mértékben követhető a rendelés útja. 

 

A Posta új eljárásrendje szerint a 324x229x50 mm-t meghaladó küldemények háznál történő kézbesítési kísérletét sok esetben mellőzi, mert nem fér be a postaládába. Erről SMS-t vagy papír alapú értesítést hagy. Ezért, ha a nyomkövetési információ azt jelzi, hogy a postán vehető át, akkor érdemes majd minél előbb érdeklődni a címhez tartozó postán. Ha nincs értesítés, akkor a nyomkövetési kód és személyi igazolvány szükséges majd. 

 


 

Raktáron lévő termék (2-5 munkanap):

 • Magyarországra történő rendelésnél: A megrendelés visszaigazolásától, vagy a sikeres fizetéstől számított 2-5 munkanapon belül átadjuk a csomagot a futárnak, akik ezután 1-2 munkanapon belül kiszállítják. A nyomkövetési információkat a futárszolgálat fogja megküldeni.
   
 • Külföldi rendelésnél: Ha az adott országba tudunk szállítani, akkor a megrendelés visszaigazolásától, vagy a sikeres fizetéstől számított 3-10 munkanapon a szállítási idő.

 


 

Szállítási módok:

Rendelhető státuszú termékeknél:
- Magyarországon belül:
 A Magyar Posta a megadott címre viszi a csomagot, vagy ha az a belátásuk szerint nem fér bele egy szabványos postaládába, akkor a helyi postahivatalba vehető át, amiről minden esetben értesítőt küld. A csomagot alap esetben a helyi postás kézbesíti, úgy, mint egy ajánlott küldeményt. Ha nem kézbesíthető, akkor értesítőt hagy, amivel a postán átvehető a csomag 10 munkanapig.
- Külföldi rendelésnél: A helyi postaszolgálat/futárszolgálat fogja kivinni a csomagot az adott országban elérhető kézbesítési szabályoknak megfelelően.


Raktáron lévő termékeknél: 
- Magyarországi és külföldi rendelésnél: A csomagot futárszolgálat fogja szállítani a megadott címre, amiről külön értesítést küld a nyomkövetési kóddal és a várható kézbesítési idővel a szállító cég e-mailben.

 


Szállítási költség:

 

- Ha a termék raktáron van, akkor Magyarországra a rendelés végösszege alapján kerül megállapításra a szállítási díj.

Vételár Szállítási díj
0 Ft - 29.999 Ft 1.690 Ft
29.000 Ft - 39.999 Ft 2.190 Ft
40.000 Ft -  2.590 Ft

Külföldi rendelésnél a rendelés leadása után küldjük ki e-mailben a végső szállítási díjat. Ha a választott országba nem tudunk kézbesíteni, akkor azt is jelezzük. (Ha a rendelés kifizetésre került és a szállítási díj miatt nem kéri vagy nem tudjuk teljesíteni azt, akkor a kifizetett összeget automatikusan visszafizetjük.)

- Ha a termék rendelhető státuszban van, akkor Magyarországra a rendelés végösszege alapján kerül megállapításra a szállítási díj.

Vételár Szállítási díj
0 Ft - 29.999 Ft 1.690 Ft
29.000 Ft - 39.999 Ft 2.190 Ft
40.000 Ft -  2.590 Ft

Külföldi rendelésnél a szállítási díjat a kosárban látható díjon tudjuk szállítani. Ha a választott országba nem tudunk kézbesíteni, akkor azt is jelezzük. 


Fizetési módok:

 

 • Banki átutalás
  A rendelés leadását követően a visszaigazolásban megadott bankszámlaszámra kell elutalnia az vételárat.

   
 • ​​BARION és Bankkártyás biztonságos fizetés

  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
  Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
  Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 

Utánvétes fizetés NINCS.