Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Szállítás és Fizetés

 

Szállítási idő:

 

 

Rendelhető termék (átlagosan 15-25 munkanap):

 

 • Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, tehát rendelhető az állapota, úgy a szállítási idő átlagosan 15-25 munkanap a sikeres fizetéstől számítva (nem naptári nap). - A rendelések 70-75%-a érkezik meg az átlagos szállítási időn belül. Ez az információ az elmúlt 2 hónap szállítási adatok alapján lett feltüntetve.
  Törekszünk arra hogy minél hamarabb megérkezzen a rendelt termék, ezért úgynevezett dropshipping módszerrel kerül kiszállításra ami azt jelenti hogy a külföldi gyártótól egyenesen a vevő címére érkezik a csomag, így is csökkentve a szállítási időt. 
  A gyártó és egyben a feladás helye: Kína

 • A feltüntetett átlagos szállítási idő nem időgarantált szolgáltatás. Bár minden esetben igyekszünk a megfelelő időintervallumban kiszállítani a csomagot, NEM tudjuk minden esetben garantálni az átlagos 15-25 munkanapos időt.
  A végső teljesítési határidő a sikeres fizetéstől számított maximum 45 munkanap. Ez NEM azt jelenti, hogy ennyi idő múlva fog a küldemény megérkezni, hanem, hogy ez az a végső határidő amit vállalunk arra, hogy a rendelése biztosan megérkezik. Tehát ha a csomag nem érkezik meg a 15-25 munkanapban, akkor sincs gond! Ez azt jelenti, hogy az már bármelyik nap megérkezhet. 
  Erre vállaljuk a garanciát is. Bővebben erről itt: SZÁLLÍTÁSI GARANCIA

A 2021.02.13 után leadott rendeléseket a megszokott módon teljesítjük. 

A 2021.01.23 és 2021.02.12 között leadott, vagy a korábban leadott de ezen időszak alatt kifizetett "rendelhető" státuszú rendeléseket a gyártó országában lévő nemzeti ünnep miatt, 2021 február 20-a után fogjuk tudni szállításra átadni és nyomkövetési információt biztosítani hozzá.  Így várhatóan márciusban fognak megérkezni.
A végső szállítási határidőt 60 munkanapra meghosszabbítjuk ezen időtartam alatt leadott és/vagy kifizetett rendelésekre.

 

 • A csomag tényleges feladása után nyomkövetési kódot küldünk e-mailben, így teljesen mértékben követhető a rendelés útja. Bővebben információ: CSOMAGKÖVETÉS

 

 

Raktáron lévő termék (2-5 munkanap):

 

 • Magyarországra történő rendelésnél: A megrendelés visszaigazolásától, vagy a sikeres fizetéstől számított 2-5 munkanap a szállítási idő. 
   
 • Külföldi rendelésnél: Ha az adott országba tudunk szállítani, akkor a megrendelés visszaigazolásától, vagy a sikeres fizetéstől számított 4-9 munkanap a szállítási idő.

 


Szállítási módok:

 • Rendelhető státuszú termékeknél:
  Magyarországon belül:
   A Magyar Posta egyenesen az Ön címére viszi a csomagot. A csomagot a helyi postás kézbesíti, úgy mint egy ajánlott küldeményt. Ha nem tudja átvenni, akkor értesítőt hagy amivel a postán átvehető a csomag 10 munkanapig.
  Külföldi rendelésnél: A helyi postaszolgálat fogja kivinni a csomagot az adott országban megfelelő ajánlott kézbesítési szabályoknak megfelelően.

 • Raktáron lévő termékeknél: 
  Magyarországi és külföldi rendelésnél: A csomagot futárszolgálat fogja szállítani az Ön által megadott címre, amiről külön értesítést küld a nyomkövetési kóddal és a várható kézbesítési idővel a szállító cég e-mailben.

 


Szállítási költség:

 

 • Ha a termék raktáron van, akkor Magyarországra minden esetben 1.490 Ft a szállítási díj.
  Külföldi rendelésnél a rendelés leadása után küldjük ki e-mailben a végső szállítási díjat. Ha a választott országba nem tudunk kézbesíteni, akkor azt is jelezzük. (Ha a rendelés kifizetésre került és a szállítási díj miatt nem kéri vagy nem tudjuk teljesíteni azt, akkor a kifizetett összeget automatikusan visszafizetjük.)

 

 • Ha a termék rendelhető, akkor Magyarországra minden esetben 499 Ft a szállítás.
  Külföldi rendelésnél is az esetek 80%-ban 499 Ft a szállítás. Ha mégis magasabb lenne a szállítási díj, akkor a rendelés leadása után küldjük ki e-mailben a végső szállítási díjat. Ha a választott országba nem tudunk kézbesíteni, akkor azt is jelezzük. (Ha a rendelés kifizetésre került és a szállítási díj miatt nem kéri vagy nem tudjuk teljesíteni azt, akkor a kifizetett összeget automatikusan visszafizetjük.)

Fizetési módok:

 

 • Banki átutalás
  A rendelés leadását követően a visszaigazolásban megadott bankszámlaszámra kell elutalnia az vételárat.

   
 • ​​BARION és Bankkártyás biztonságos fizetés

  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
  Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
  Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 

Utánvétes fizetés NINCS.