Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Szállítás és Fizetés

 

 

Szállítási idő:

 


 

Raktáron lévő termék:


Raktáron
 lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától, vagy a sikeres fizetéstől számitott 
2-5 munkanap. 

 

 

 

 

Rendelhető termék (átlagosan 15 munkanap):

 

Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, tehát rendelhető az állapota, úgy a szállítási idő átlagosan 15 munkanap a sikeres fizetéstől számítva (nem naptári nap). - Ez az időtartam az elmúlt 2 hónap szállítási adatai alapján lett feltüntetve.

 

Törekszünk arra hogy minnél hamarabb megérkezzen a rendelt termék, ezért úgynevezett dropshipping módszerrel kerül kiszállításra ami azt jelenti hogy a külföldi gyártótól egyenesen a vevő címére érkezik a csomag, így is csökkentve a szállítási időt. A feladás helye: Kína

maximális szállítási idő 35 munkanap.

Ez azt jelenti, hogy ha ennyi időn belül sem érkezne meg a csomag akkor a terméket újraküldetjük, vagy a rendeléstől elállhat, és kérheti a termék vételárának megtérítését.


A csomagot követni lehet, amihez nyomkövetési kódot adunk, így teljesen lekövethető a csomag útja. 
Minden információ a csomag követésről: KATTINTS IDE

 

Ilyen esetben Mi csak közvetítőként veszünk részt az adás-vételben, ezért sem választható az utánvétes fizetési mód sajnos. 

 


 

Szállítási módok:

 

 • Magyar Posta által kiszállítás.
  A Magyar Posta egyenesen az Ön címére viszi a csomagot. A csomagot a helyi postás kézbesíti, úgy mint egy ajánlott küldeményt. Ha nem tudja átvenni, akkor értesítőt hagy amivel a postán átvehető a csomag 10 munkanapig.

Magyarországon szinte egyedüliként tudsz tőlünk dropshipping módszerrel rendelni focis replika ruházatot. Ez annyit jelent, hogy nem kell megfizetned a termék árában azokat a tényezőket amitől jóval magasabb lenne. Ilyen például a raktározási költség, külön futárcég fizetése és ehhez hasonló árat nővelő plusz költségek. Ez a módszer röviden annyit jelent, hogy a termék közvetlenül a gyártótól a vevő címére érkezik.


 

Szállítási költség:

 

 • Ha a termék raktáron van akkor minden esetben 1.490 Ft a szállítás költsége.
 • Ha a termék rendelhető akkor minden esetben 0 Ft, tehát ingyenes a szállítás.

 

Fizetési módok:

 

 • Banki átutalás
  A rendelés leadását követően a megadott bankszámlaszámra előre kell utalnia az vételárat, vagy a megadott bankszámlaszámra kell befizetni bármelyik CIB Bankban ingyenes készpénzes pénztári befizetéssel.

   
 • ​​BARION és Bankkártyás biztonságos fizetés

  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
  Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
  Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 


 

Utánvétről Fontos információ:

 

 

Utánvét nem elérhető mert, sok esetben dropshipping módszerrel kerül kiszállításra a termék, ami azt jelenti hogy a gyártótól egyenesen a vevő címére érkezik a csomag, így is csökkentve a szállítási időt. Törekszünk arra hogy minnél hamarabb megérkezzen a rendelt termék. A szállítás átlagban 15 munkanap (fizetéstől számítva). Ilyen esetben Mi csak közvetítőként veszünk részt az adás-vételben, ezért sem választható az utánvétes fizetési mód sajnos.  - Ez a RAKTÁRON lévő termékekre nem vonatkozik.

Keresés