Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Minőség

 

 

A Tőlünk rendelhető mezek és egyéb focis ruházatok kiváló minőségűek.

Ezt nem is tudnánk máshogy bebizonyítni, mint a Tőlünk rendelt mezekből mutatunk párat, hogy láthasd, nem a levegő bebeszélünk. Nagyon sok rendelés van már a hátunk mögött. Az elmúlt 4 évben számtalan mezt rendeltek tőlünk, és büszkén állíthatjuk, hogy a rendelt termékek 99%-val elégedettek voltak a vásárlók.

 

 

Aki mégse volt elégedett, annak természetesen kerestünk egy olyan megoldást, hogy semmiképp se érezze azt, hogy csalódott. (100-ból 1 ember)

 

 

Magyarországon szinte egyedüliként tudsz tőlünk dropshipping módszerrel rendelni focis replika ruházatot. Ez annyit jelent, hogy nem kell megfizetned a termék árában azokat a tényezőket amitől jóval magasabb lenne. Ilyen például a raktározási költség, külön futárcég fizetése és ehhez hasonló árat nővelő plusz költségek. Ez a módszer röviden annyit jelent, hogy a termék közvetlenül a gyártótól a vevő címére érkezik.

 

 

Ha habozol, hogy rendelj-e Tőlünk, akkor reméljük ezzel sikerül meggyőzni téged, és megbízol bennünk.

 


 

Jöjjenek tehát a képek a Tőlünk rendelhető mezekről:

Ha úgy érzed ezek után, hogy nem akarod kihagyni ezt a fantasztikus lehetőséget akkor rendelj még ma, hogy minnél előbb magadra húzhasd kedvenc csapatod focis szerelését.