Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Minőség

 

 

Focimezek:

A focis mezeink szurkolói replika mezek, amik anyagában némileg „egyszerűbb” drágább társainál, de tökéletesen alkalmas arra, hogy megmutassuk benne csapatunk iránti elkötelezettségünket az utcán vagy a lelátón, ráadásul mindezt sokkal barátságosabb áron.

A Tőlünk rendelhető mezek kiváló minőségűek.

Ezt nem is tudnánk máshogy bebizonyítni, mint a Tőlünk rendelt mezekből mutatunk párat, hogy láthasd, nem a levegő bebeszélünk. 

Magyarországon szinte egyedüliként tudsz tőlünk "dropshipping" módszerrel rendelni focis termékeket. Ez annyit jelent, hogy nem kell megfizetned a termék árában azokat a tényezőket amitől jóval magasabb lenne. Ilyen például a raktározási költség, külön futárcég fizetése és ehhez hasonló árat nővelő plusz költségek. Ez a módszer röviden annyit jelent, hogy a termék közvetlenül a gyártótól a vevő címére érkezik.

 


Focis szurkolói pólók, bögrék és egyéb tárgyak:

Pólóinkat és bögréinket egyedi tervezéssel állítjuk elő. A legtöbb grafikát Mi készítjük és Mi is préseljük fel a minőségi 100% polyester pólóra vagy a kiváló minőségű bögrére. 

Szublimációs technológiával dolgozunk ami azt jelenti, hogy végső nyomtatott felület teljesen homogén, élénk színű, a minta kitapinthatatlan és eltávolíthatatlan, tehát nem kerül rá plusz réteg. A speciális nyomat a póló szálai közé préselődik, így biztosítva a legtökéletesebb minőséget. A szublimációs nyomtatással dekorált kerámia bögre nyomtatott felülete ugyanolyan fényes és sima marad mint a nem nyomtatott részén.


Ha habozol, hogy rendelj-e Tőlünk, akkor reméljük ezzel sikerül meggyőzni téged, és megbízol bennünk.
Jöjjenek tehát a képek a Tőlünk rendelhető termékekről:Ha úgy érzed ezek után, hogy nem akarod kihagyni ezt a fantasztikus lehetőséget akkor rendelj még ma, hogy minél előbb magadra húzhasd kedvenc csapatod focis szerelését.