Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

 

Garanciális feltételek

 

Az üzemeltető az általa forgalmazott termékekre 3 hónap magyarországi garanciát ill. jótállást vállal. Előfordulhat, hogy mind a gyártó, mind a forgalmazó figyelmét elkerülő, vagy csak használatban előbukkanó hiba jelentkezik.

A hibás árut a jelzéstől számított 5 munkanapon belül az eredeti csomagolásban és az eredeti címkékkel együtt visszaküldheti és kérheti az áru cseréjét vagy a pénz visszafizetését.

A visszaküldött árut az üzemeltető bevizsgáltatja. Az igények a jogosság megállapítása után érvényesíthetők. A vizsgálat költsége az üzemeltetőt terheli.

Amennyiben a hiba nyilvánvalóan gyártási eredetű, a terméket azonos hibátlan példányra cseréljük, vagy ha ez nem lehetséges (pl. időközben kifutott modellről van szó), azonos értékben más terméket kínálunk fel, vagy visszafizetjük a vételárat.

Amennyiben garanciális igénye nem jogos a terméket a vizsgálati jegyzőkönyvvel mellékelve visszaküldjük.

A garancia nem terjed ki a rendeltetésellenes használatból, a ruházatba varrott vagy külön címkén feltüntetett kezelési útmutatóban foglaltak, és/vagy mosási, szárítási, vasalási útmutató be nem tartásából eredő hibákra és károsodásokra.

Ha a vizsgálat eredménye a vásárlót tartja felelősnek a ruházati termék károsodásáért, az üzemeltető nem tartozik felelősséggel és/vagy kártérítéssel a vásárló felé.   

Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a webáruház utólag megtéríti a szállítás költségét. 

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.

Mosás:

  • A feliratozott mezt vagy nadrágot mindenképp kézzel érdemes mosni azt is kifordítva
  • Mosógépben történő mosás által a centrifuga miatt a felirat megrongálódhat illetve elkezdhet lejönni a mezről vagy a nadrágról.
  • Ilyen esetekre nem vállalunk semmilyen garanciát illetve felelősséget!