Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Garancia és Vásárló védelem

 

 

Garancia:

A forgalmazott termékekre 3 hónap magyarországi garanciát ill. jótállást vállalunk. Előfordulhat, hogy mind a gyártó, mind a forgalmazó figyelmét elkerülő, vagy csak használatban előbukkanó hiba jelentkezik. A hibás árut a jelzéstől számított 5 munkanapon belül az eredeti csomagolásban és az eredeti címkékkel együtt visszaküldheti és kérheti az áru cseréjét vagy a pénz visszafizetését. A visszaküldött árut minden esetben bevizsgáljuk. Az igények a jogosság megállapítása után érvényesíthetők. A vizsgálat költsége minket terhel. Amennyiben a hiba nyilvánvalóan gyártási eredetű, a terméket azonos hibátlan példányra cseréljük, vagy ha ez nem lehetséges (pl. időközben kifutott modellről van szó), azonos értékben más terméket kínálunk fel, vagy visszafizetjük a vételárat. Amennyiben garanciális igénye nem jogos a terméket a vizsgálati jegyzőkönyvvel mellékelve visszaküldjük. A garancia nem terjed ki a rendeltetésellenes használatból, a ruházatba varrott vagy külön címkén feltüntetett kezelési útmutatóban foglaltak, és/vagy mosási, szárítási, vasalási útmutató be nem tartásából eredő hibákra és károsodásokra. Ha a vizsgálat eredménye a vásárlót tartja felelősnek a ruházati termék károsodásáért, nem tartozunk felelősséggel és/vagy kártérítéssel a vásárló felé.   

Utánvéttel küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor utólag megtérítjük a szállítás költséget. 
Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nem áll módunkban megtéríteni.


 

A rendelhető státuszú termékek rendelésének feltételei:

 • A megrendelésben a MezPro kizárólag közvetítői szerepet tölt be és ezt a Ektv. (2001. évi CVIII. tv.) rendelkezései szerint végzi.
 • A megrendelő megbízza a MezPro-t, hogy nevében továbbítsa a rendelést és a termék vételárát a gyártó/forgalmazó felé.
 • A MezPro az oldalon lévő rendelhető státuszban lévő termékekkel nem rendelkezik. Kizárólag közvetítői szerepkörben vesz részt. Raktárkészlettek kizárólag a gyártó/forgalmazó rendelkezik.
 • A gyártó/forgalmazó a megrendelt terméket a megrendelő címére postázza a weboldalon látható szállítási feltételek szerint.
 • A MezPro a termék megrendelésétől a termék átvételéig működik közre. Csak és kizárólag a közvetítői szolgáltatásokért vállal felelősséget. A hirdetésben szereplő termékkel kapcsolatos kifogásokért vagy bármilyen a terméket érintő kérdésben a MezPro nem vonható felelősségre.
 • A MezPro a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben csak és kizárólag a gyártó/forgalmazó felelős.

A MezPro vállalja ilyen esetekben:

 • A gyártó/forgalmazó és a megrendelő között az adás-vétel közvetítését.
 • A megrendelés és a vételár továbbítását a gyártó/forgalmazónak.
 • A termékreklamációk közvetítését a gyártó/forgalmazó és a megrendelő között.
 • A webáruházzal, hirdetéssel kapcsolatos kérdések és/vagy kérések kezelése és megválaszolása.
 • Garanciális igények teljesekörű közvetítése a gyártó/forgalmazó felé.

Replika mezek mosási és vasalási útmutatója:

 • A feliratozott mezt vagy nadrágot mindenképp kézzel kell mosni.
 • Mosás előtt mindig fordítsa ki a mosni kívánt terméket.
 • Mosógépbe ne mossa a terméket.

​Mosógépben történő mosás által a feliratozott termék megrongálódhat illetve elkezdhet lejönni. Ezekre az esetekre nem vállalunk semmilyen garanciát illetve felelősséget!

Vasalás: A feliratozott termékeket TILOS a felszínükön közvetlen vasalni. Ha a vasalás mindenképpen felmerülő igény, a felirattal ellátott termékeket vékony vásznon vagy vasalópapíron keresztül lehetséges vasalni max. 150 fokon.

Letölthető mosási és vasalási útmutatóhoz kattints IDE.

Szurolói pólók mosási és vasalási útmutatója:

A termék mosható mosógépben a cimkéjében látható leírás szerint. 

A minőségi alapanyag és a termék elkészítésének folyamata miatt a termék a mosásban is megőrzi az élénkségét.


Pénzvisszafizetési garancia:

ÉREZD MAGAD BIZTONSÁGBAN!

Bizonyára tudod, hogy internetes vásárlás esetén a rendelésed átvételétől számított 14 napon belül visszaküldheted a termékeket. Ez az úgynevezett elállás. A MezPro-nál is élhetsz természetesen ezzel a jogoddal.

A termékeket az elállási jog feltételei alapján* 14 napon visszaküldheted!

Ennyire könnyen élhetsz a 14 napos pénzvisszafizetési garanciával:

 • Jelezd szándékodat a fenti határidőn belül lehetőség szerint e-mailen (info@mezpro.hu).
 • Indoklás nélkül is elállhatsz a vásárlástól. Ha azért küldöd vissza, mert nem vagy elégedett a termékkel, akkor megköszönnénk egy rövid indoklást.
 • A termékeket küldd vissza a válasz e-mailünkben található címünkre az elállási nyilatkozat/e-mail megküldését követő 8 napon belül.
 • Miután visszaérkeztek a termékek, pár munkanapon belül visszafizetjük a termékek árát, vagy ha új terméket kértél akkor az új terméket újraküldetjük.

* Az elállási körbe tartozó termékeket és annak feltételeit magyar jogszabályok írják elő. Szeretnénk pár fontos előírást kiemelni. Minden olyan terméket visszaküldhetsz hozzánk, melynek használatba vételével nem sérülnek a higiéniai előírások, vagy nem egyedi igények alapján gyártottuk le őket (bármilyen feliratozás, legyen az hivatalos játékos nevével ellátott vagy saját kérésre történi feliratozás). A vásárláskor kapott számla hiányában és felbontott csomag esetén is élhetsz a garanciánkkal! Az elállási jog lakossági vásárlókat illet meg. 

Fontos: Ha rossz méret lett kiválasztva, akkor nem áll módunkban kicserélni a terméket, mert a megadott méretek alapján tökéletesen lemérhető a megrendelni kíván termék mérete. Erre való hivatkozással a 14 napos elállási időn belül sem vagyunk kötelesek visszavenni a terméket. 

Bővebb információ a pénzvisszafizetési garanciáról a fogyasztóvédelem oldalán: http://fogyasztovedelem.kormany.hu/node/8689

 

Keresés