Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Garancia és Vásárló védelem

 

 

Reklamációt az alábbi linkre kattintva indíthatsz nálunk: https://www.mezpro.hu/reklamacio-mezpro-545


VÁSÁRLÓ VÉDELMI program:

Ezt a programot a rendelhető státuszú termékekre vezettük be. 

Ez azt jelenti, hogy ha a rendelése nem érkezik meg a maximális garantált szállítási határidőn belül akkor kérheti e-mailben, hogy a rendelt terméket küldessük újra, vagy ha már nem szeretné, akkor rendelését töröltetheti és ilyen esetben a teljes vételárat visszafizetjük Önnek. 

Nem kérünk semmilyen indoklást, egyszerűen csak keressen meg minket és segíteni fogunk.


Pénz visszafizetési garancia:

ÉREZD MAGAD BIZTONSÁGBAN!

Bizonyára tudod, hogy internetes vásárlás esetén a rendelésed átvételétől számított 14 napon belül visszaküldheted a termékeket. Ez az úgynevezett elállás. A MezPro-nál is élhetsz természetesen ezzel a jogoddal.

A termékeket az elállási jog feltételei alapján* 14 napon visszaküldheted!

Ennyire könnyen élhetsz a 14 napos pénzvisszafizetési garanciával:

 • Jelezd szándékodat a fenti határidőn belül lehetőség szerint e-mailen (info@mezpro.hu).
 • Indoklás nélkül is elállhatsz a vásárlástól. Ha azért küldöd vissza, mert nem vagy elégedett a termékkel, akkor megköszönnénk egy rövid indoklást.
 • A termékeket küldd vissza a válasz e-mailünkben található címünkre az elállási nyilatkozat/e-mail megküldését követő 8 napon belül.
 • Miután visszaérkeztek a termékek, pár munkanapon belül visszafizetjük a termékek árát, vagy ha új terméket kértél akkor az új terméket újraküldetjük.

* Az elállási körbe tartozó termékeket és annak feltételeit magyar jogszabályok írják elő. Szeretnénk pár fontos előírást kiemelni. Minden olyan terméket visszaküldhetsz hozzánk, melynek használatba vételével nem sérülnek a higiéniai előírások, vagy nem egyedi igények alapján gyártottuk le őket (bármilyen feliratozás, legyen az hivatalos játékos nevével ellátott vagy saját kérésre történi feliratozás). Felbontott csomag esetén is élhetsz a garanciánkkal! Az elállási jog lakossági vásárlókat illet meg. A visszaküldés díja minden esetben a vásárlót terheli.

Bővebb információ a pénzvisszafizetési garanciáról IDE kattintva érhető el. 


Garancia:

A forgalmazott termékekre 3 hónap magyarországi garanciát ill. jótállást vállalunk. Előfordulhat, hogy mind a gyártó, mind a forgalmazó figyelmét elkerülő, vagy csak használatban előbukkanó hiba jelentkezik. A hibás árut a jelzéstől számított 5 munkanapon belül az eredeti csomagolásban és az eredeti címkékkel együtt visszaküldheti és kérheti az áru cseréjét vagy a pénz visszafizetését. A visszaküldött árut minden esetben bevizsgáljuk. Az igények a jogosság megállapítása után érvényesíthetők. A vizsgálat költsége minket terhel. Amennyiben a hiba nyilvánvalóan gyártási eredetű, a terméket azonos hibátlan példányra cseréljük, vagy ha ez nem lehetséges (pl. időközben kifutott modellről van szó), azonos értékben más terméket kínálunk fel, vagy visszafizetjük a vételárat. Amennyiben garanciális igénye nem jogos a terméket a vizsgálati jegyzőkönyvvel mellékelve visszaküldjük. A garancia nem terjed ki a rendeltetésellenes használatból, a ruházatba varrott vagy külön címkén feltüntetett kezelési útmutatóban foglaltak, és/vagy mosási, szárítási, vasalási útmutató be nem tartásából eredő hibákra és károsodásokra. Ha a vizsgálat eredménye a vásárlót tartja felelősnek a ruházati termék károsodásáért, nem tartozunk felelősséggel és/vagy kártérítéssel a vásárló felé.   

Utánvéttel küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor utólag megtérítjük a szállítás költséget. 
Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nem áll módunkban megtéríteni.


Replika mezek, melegítők mosási és vasalási útmutatója:

 • A mezt, nadrágot és melegítőt mindenképp kézzel kell mosni.
 • Mosás előtt mindig fordítsa ki a mosni kívánt terméket.
 • Mosógépbe, ha teheti ne mossa.

​Mosógépben történő mosás által a feliratozott termék megrongálódhat, illetve elkezdhet lejönni. Ezekre az esetekre nem vállalunk semmilyen garanciát, illetve felelősséget!

Vasalás: A feliratozott termékeket TILOS a felszínükön közvetlen vasalni. Ha a vasalás mindenképpen felmerülő igény, a felirattal ellátott termékeket vékony vásznon vagy vasalópapíron keresztül lehetséges vasalni max. 150 fokon.

Letölthető mosási és vasalási útmutatóhoz kattints IDE.

Szurkolói pólók mosási és vasalási útmutatója:

 • A szurkolói pólókat a minta tartósság miatt érdemes kézzel mosni.
 • Mosás előtt mindig fordítsa ki a mosni kívánt terméket.
 • Mosógépbe csak kímélő programmal mossa.
 • Ha mégis mosógépbe mossa a pólót, akkor semmiképp ne használjon centrifugát!

​Mosógépben történő centrifugálás miatt a szurkolói póló megrongálódhat, illetve elkezdhet lejönni. Ezekre az esetekre nem tudunk vállalni garanciát!

Vasalás: A szurkolói pólót TILOS a felszínükön közvetlen vasalni. Ha a vasalás mindenképpen felmerülő igény, a mintával ellátott termékeket vékony vásznon vagy vasalópapíron keresztül lehetséges vasalni max. 150 fokon.